Adori luxul? Rasfata-te cu o vacanta exotica in Orient!

In aceasta parte a lumii, ti se dezvaluie fascinanta cultura araba in care grandoarea, luxul si opulenta partii puternic occidentalizate ale Orientului contrasteaza cu acea parte ramasa neatinsa de influenta vestica: simpla, autentica, traditionala.

O vacanta exotica in Orient este cel mai adesea asociata unui singur cuvant: shopping. Din mall-urile spectaculoase, construite din otel si sticla, ce adapostesc magazine ale celor mai cunoscuti designeri din lume, unde, atentie, nu se percep taxe, dar si din bazarurile traditionale, veritabile mozaicuri in sute de culori, se pot cumpara imbracaminte si incaltaminte, bijuterii din aur, obiecte traditionale, sau decoratiuni.

Fie ca optezi pentru destinatii consacrate precum Dubai sau Abu Dhabi din Emiratele Arabe, sau pentru destinatii exclusiviste precum Doha din Quatar, cel mai bogat stat din lume, vei avea parte de acelasi soare stralucitor, de ospitalitate impresionanta si de lux spectaculos.

Daca doresti sa iti oferi o experienta orientala, alege una dintre aceste oferte vacanta exotica Orient sau lasa-ne un mesaj iar noi iti vom propune o oferta personalizata: formular de contact.

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!