Te fascineaza tot ce e neobisnuit? Fa-ti cadou o vacanta exotica in Oceanul Indian!

Insulele din Oceanul Indian sunt veritabile paradisuri tropicale, in care atmosfera destinsa iti permite sa te rupi complet de cotidian si sa traiesti clipe de liniste si relaxare deplina. Daca iti doresti insa o vacanta activa, poti alege sa practici orice sport acvatic, de la surfing si ski nautic pana la scufundari si snorkeling, sau sa pornesti intr-o drumetie in padurile tropicale.

Intr-o vacanta exotica in Oceanul Indian te vei putea bucura de frumusetea rapitoare a plajelor insorite cu nisip alb, stralucitor, strajuite de palmieri eleganti, de apele limpezi de un albastru ireal, cu valuri line, de explozia de culori a recifelor de corali, de contactul emotionant cu delfini prietenosi si broaste testoase uriase, de luxurianta vegetatie tropicala si de apusurile de soare spectaculare, de lagune superbe si de preparate culinare inedite.

Madagascar, Maldive, Mauritius, Reunion, Seychelles, Sri Lanka sau Zanzibar? Spune-ne ce insula tropicala din Oceanul Indian te tenteaza pentru o vacanta exotica si noi iti vom trimite o oferta personalizata: formular de contact.

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!