O vacanta exotica in America Centrala si Caraibe poate fi rezumata in doua cuvinte: exotism si culoare!

Veritabele perle ale Oceanelor Pacific si Atlantic, destinatiile exotice din America Centrala si Caraibe sunt renumite pentru frumusetile lor naturale. Plajele splendide cu nisip alb, apele turcoaz, limpezi precum cristalul, vegetatia luxurianta, specialitatile gastronomice nemaipomenite, toate contribuie la conturarea unei culori locale de care mii de europeni s-au indragostit iremediabil.

Oferta pentru o vacanta exotica in America Centrala cuprinde destinatii ca Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua si Panama, pe de-o parte, si cele mai populare insule ale Caraibelor, pe de cealalta parte: Antigua, Aruba, Bahamas, Jamaica, Republica Dominicana, Jamaica sau Trinidad Tobago.

Fie ca iti doresti o vacanta de lux intr-un resort all-inclusive sau intr-un lodge ecologic, vrei sa inoti cu delfinii, sa faci snorkeling si scufundari, sa vizitezi plantatii de cafea sau sit-uri arheologice aflate in patrimoniul UNESCO, sa explorezi jungla sau sa devorezi o carte buna tolanit intr-un hamac, la umbra unui palmier, rezerva-ti acum o vacanta de neuitat: formular de contact.

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!