Vila Mamic – Omis, Croatia

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 150 EURO

Micul orasel Omis din zona Dalmatiei Centrale are un port maritim propriu si este situat intre orasul Split si Makarska, la circa 26 km. sud-est de Split. Orasul se afla la varsarea raului Cetina in mare, fiind strajuit de cheile raului Cetina. Localitatea de o frumusete deosebita este situata pe malul raului Cetina si are 15.800 locuitori. Aici, apa cristalina a raului, se revarsa In mare, iar nisipul adus de rau a format plaja de langa statiunea Omis. Din partea de nord, statiunea este protejata de munti, iar In partea de sud se afla marea. Oraselul dispune de o larga plaja de nisip, oferind conditii propice unui placut concediu. Recomandam sa va bucurati de excursiile organizate catre orasul Split, Zadar, Trogir, Dubrovnik.

 

Localizare Vila Mamic – Omis, Croatia

Vila se gaseste la aproximativ 300 m plaja cu nisip grunjos din Nemira, la 3 km de Omis (plajă publica cu nisip),  la 50 m de vila Nevera.

 

Conditii Vila Mamic

Vila are 4 etaje, cu studiouri și apartamente cu capacitate de la 2 la 6 persoane;supermarket la o distanţă de 150 m, staţie autobus la o distanta de 200 m.

 

Dotari camere

Camerele sunt dotate cu chicinetă/bucătărie utilată, frigider, baie cu duş, balcon/terasă cu vedere partiala la mare. Lenjeria de pat si prosoapele se schimba 1 data /saptamana.

Apartament 1/2+1 (capacitate maxima 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti) compus dintr-un dormitor cu un pat dublu si pat suplimentar, bucatarie utilata, baie cu dus, terasa mare, fara vedere la mare.
Etaj 1: 2 studiouri 1/2 (20m2) (capacitate maxima 2 adulti), dotate cu baie cu dus, chicineta utilata, pat dublu, terasa (6m2) cu vedere partiala la mare.
Etaj 2: 2 studiouri 1/2 (20m2) (capacitate maxima 2 adulti), dotate cu baie cu dus, chicineta utilata, pat dublu, terasa (6m2) cu vedere la mare; si un apartament 1/4 cu 2 dormitoare, bucatarie utilata, terasa fara vedere la mare.

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!