Unirea Hotel & Spa**** – Iasi, Romania

  • Destinatie:
  • Pret: De la 145 LEI

Iasi este cel mai mare oras din Moldova, regiunea din estul Romaniei. Timp de trei secole a fost capitala Principatului Moldovei si a fost capitala temporara a Romaniei in timpul primului razboi mondial, cand Bucurestiul a fost ocupat. Avand cea mai veche universitate romaneasca, Iasi a devenit un imens centru cultural si academic in Romania, cu peste 70.000 de studenti anual. Peste 50 de biserici, o faimoasa Gradina Botanica, precum si multe muzee si case memoriale, au transformat Iasiul intr-un important centru turistic al Romaniei.

 

Localizare Unirea Hotel & Spa**** – Iasi, Romania

Unirea Hotel & Spa este situat in Piata Unirii din centrul orasului Iasi. Palatul Culturii se afla la 1,5 km, iar Catedrala Mitropolitana este la 1 km de Unirea. Aeroportul Iasi este la 6,5 km, la 15 minute de mers cu masina de hotel, iar gara locala este la 15 minute de mers pe jos. Aeroportul Bacau este situat la 131 km.

 

Conditii Unirea Hotel & Spa

Hotelul ofera acces gratuit la zona de spa cu piscina incalzita, saună, baie turcească, cada cu hidromasaj si sala de gimnastică, acces gratuit la internet WiFi. Oaspetii se pot delecta cu diverse masaje si tratamente de infrumusetare sau pot face miscare avand la dispozitie programele de aerobic oferite de hotel. Hotelul pune la dispozitie o zonă de fumat special amenajata. Restaurantul Panoramic de la etajul 13 ofera vedere inegalabila la oras. Acesta serveste mancaruri din bucataria romaneasca traditionala si specialitati internationale.

 

Dotari camere

Camerele de nefumatori de la Unirea Hotel & Spa sunt dotate cu TV cu ecran plat, cu canale internationale. Pentru un plus de confort, se ofera halate de baie si papuci.

 

Hotel UNIREA – Pachet Weekend 2 nopti cu cina Restaurant Panoramic 
Preturi in Lei / pachet / persoana
Tip camera Pachet 2 nopti Vineri – Duminica

2017

Camera dubla standard 331

Servicii incluse: 2 nopti cazare in camera dubla 4 stele; mic dejun bufet suedez; Acces SPA (piscina, sauna uscata, hammam, salina, jacuzzi, dusuri emoționale); 1 cina la Restaurant Panoramic (cu rezervare prealabila) – pentru 2 persoane; parcare gratuita.

 

Hotel UNIREA –  Pachet Weekend 2 nopti cu masaj de relaxare si reducere a stresului
Preturi in Lei / pachet / persoana
Tip camera Pachet 2 nopti Vineri – Duminica

2017

Camera dubla standard 364

Servicii incluse: 2 nopti cazare in camera dubla 4 stele; mic dejun bufet suedez; Acces SPA (piscina, sauna uscata, hammam, salina, jacuzzi, dusuri emoționale); masaj de relaxare si reducere a stresului 50 minute (cu rezervare prealabila) – pentru 2 persoane; parcare gratuita.

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!