Sunstar Boutique Hotel Beau-Site Saas-Fee**** – Saas-Fee, Elvetia

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 800 EURO

Numita si „Perla Alpilor”, regiunea de schi Saas – Fee este situata la altitudinea de 1800 – 3600 m. Datorita altitudinii mari sezonul de iarna este lunga, bogata in zapada, dureaza de la inceputul lunii noiembrie, pana la sfarsitul lunii mai. Pe ghetarul Fee aveti posibilitatea de a practica sportul de iarna preferat pe tot parcursul anului. Regiunea dispune de 150 km partii, deservite de 21 instalatii de transport pe cablu (1 tren montan, 7 telecabine, 2 telescaun si 11 teleschiuri). Din vale, unde este situata si statiunea in intregime inchisa pentru masini, se poate urca cu telecabina Alpin Express pana la altitudinea de 3000 m, la sectiunea mediana, avand o statie intermediara. De la statia superioara a telecabinei avti posibilitatea sa continuati traseul cu Metro Alpin pana la 3500 m, acesta fiind trenul subteran situat la cea mai mare altitudine din lume!

 

Localizare Sunstar Boutique Hotel Beau-Site Saas-Fee**** – Saas-Fee, Elvetia

Eleganta cazare de 4 stele este situata in zona centrala in Saas-Fee. Domeniul schiabil Saas-Fee se afla la cca. 600 m, o statie de autobuz la cca. 300 m.

 

Conditii Sunstar Boutique Hotel Beau-Site Saas-Fee

Din facilitati fac parte receptie, Wi-Fi (incl., doar in spatiile publice), ascensor, bar, sala comuna si de mic dejun si spatiu pentru echipament. In mica dar foarte ingrijita zona de SPA va asteaptă o piscina acoperita, sauna si baie de aburi. Deoarece Saas-Fee este o statiune unde nu este permis traficul auto, puteti parca la intrarea in statiune in garaj sau in aer liber (ambele posibilitati contra cost). Cazarea ofera transfer gratuit pentru parcare (cu inregistrare prealabila). In preţ este inclus un bufet la micul dejun. In plus vi se umple mini-bar-ul o data pe zi gratuit cu apa minerala, bauturi racoritoare, sucuri si bere. La cerere la destinatie puteti adauga rezervarii si o cina cu 4 feluri de mancare (a la Carte).

 

Dotari camere

Camerele elegante dispun de un televizor, uscator de par, telefon, radio, mini-bar, seif (ambele incluse) si un birou.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!