Sport Garni Kapplerhof*** – Ischgl/Kappl, Austria

Minunata aşezare montană Ischgl este situată la cca. 1.377 m altitudine în Valea Paznaun în Tirol între Silvretta şi grupa Verwall şi este îndrăgită din multe motive, nu doar Aprés-Ski-ul animat. Se adună aici în fiecare an numeroşi oaspeţi din toată lumea, şi pe lângă hotelurile luxoase de 4 şi 5 stele veţi găsi la fel de bine şi mici hanuri şi pensiuni în zone idilice. Cu siguranţă însă Ischgl reprezentă mai degrabă Urban Lifestyle, evenimente de calitate şi bineînţeles sporturi de iarnă în stare pură. Pentru a uşura drumul schiorilor şi boarderilor până la staţiile de vale staţiunea pune la dispoziţie un tunel pentru pietoni cu benzi rulante cu care se poate ajunge fără probleme din o parte în alta a staţiunii.

 

Localizare Sport Garni Kapplerhof*** – Ischgl/Kappl, Austria

Kapplerhof se află în Valea Paznaun, la 2 km de localitatea Kappl şi la 4 km de orașul Ischgl. Staţia de autobuz cu legături către Ischgl este situată chiar în faţa proprietăţii.

 

Condiții Sport Garni Kapplerhof

Unitatea oferă o zonă de spa și WiFi gratuit. Facilităţile de spa includ saună, cabină cu infraroşu şi zonă de relaxare. Grădina oferă terasă şi zonă de grătar. Oaspeții au la dispoziție un depozit pentru echipamente de schi dotat cu dulapuri cu încuietoare și uscător de clăpari. La 200 m se află un centru de închiriere de echipamente de schi, unde oaspeții beneficiază de 10% reducere. Traseele de drumeţii şi de ciclism montan pornesc chiar din faţa proprietății. Vara, oaspeţii primesc o hartă pentru drumeţii gratuită. Sunt disponibile şi hărţi pentru motociclişti. Proprietatea oferă parcare privată gratuită, iar iarna, vă puteți parca vehiculul în garaj, la un cost suplimentar. Garajul pentru motociclete poate fi utilizat gratuit vara.

 

Dotări camere

Camerele de la Sport Garni Kapplerhof sunt spațioase și oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, zonă de relaxare, baie și vedere la râu. Oaspeții au la dispoziție laptop gratuit. Etajele superioare sunt deservite de lift.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!