Residence Le Pracondu*** – Nendaz, Elvetia

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 430 EURO

Nendaz (1.400 m), situat pe un platou insorit, va ofera o panorama de vis asupra culisei montane a Alpilor Bernei si Vaud si asupra vaii Rhone. Cea mai centrala localitate din Quatre Vallees are o istorie de peste 1000 ani, cum o dovedesc numeroasele monumente. In schimb, infrastructura este cea a unei statiuni foarte moderne, cu peste 20 restaurante, cca. 20 cafenele si baruri precum si 4 discoteci, diverse magazine si institutii culturale. Instalatiile urca chiar de la margine statiunii si localurile sunt de asemenea foarte aproape.

 

Localizare Residence Le Pracondu*** – Nendaz, Elvetia

Cazarea in stil Chalet cu 3 stele Residence Le Pracondu , este situata chiar in inima Nendaz, chiar pe partie, la doar cca. 500 m de centru cu diversele magazine, terasele confortabile si cafenele. Pana la gondola sunt doar 80 m. Coborarea pe schiuri este posibila la conditii bune de zapada pana in fata unitatii.

 

Conditii Residence Le Pracondu

Unitatea hoteliera ingrijit dispune doua cladiri, recepţie cu acces gratuit la internet (Wi-Fi), ascensoare, spatiu pentru schiuri si o sauna, care poate fi folosita contra cost. Locuri de parcare gratuite va stau la dispozitie (un loc de parcare pentru fiecare apartament), locurile in garaj contra cost. Unitatea cu ofera masa, un serviciu de livrare chifle poate fi rezervat la fata locului contra cost.

 

Dotari camere

Apartamentele mobilate cu bun gust dispun de o sufragerie-dormitor, dormitoare separate, o parte de nise cu locuri de dormit, o chicineta complet echipata cu aragaz vitroceramica (4 placi), cuptor cu micro-unde, masina de spalat vase, frigider si filtru cafea, precum si grup sanitar cu cada sau dus si WC (in parte WC separat), TV si balcon.

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!