Paste la Hotel Faget** – Sovata

  • Destinatie:
  • Durata: 3 nopti
  • Pret: De la 368 LEI

Sovata este o statiune pentru orice sezon, recunoscuta la nivel European, inca din anul 1850. Lacurile cu ape clorurate si sodice – cat si namolul din ele – au proprietati terapeutice pentru o multitudine de afectiuni, in special pentru afectiunile ginecologice. Inconjurata de dealuri impadurite cu fagi, stejari, carpeni, ulmi, castani, brazi si stejari, cat si de Muntele de Sare, statiunea ofera posibilitati excelente si pentru odihna si relaxare. Clima este subalpina, cu veri racoroase si ierni blande.

 

Hotelul este situat vis-s-vis de hotel Danubius, la 250 de metri de Lacul Ursu.

Adresa: Sovata, str. Vulturului nr. 68, jud. Mures

 

Atractii turistice:

Praid – salina si muntele de sare, Muzeul Mineritului, Corund – obiecte din ceramica smaltuita, Sighisoara – Cetatea Medievala (sec. XIV-XVI); partii de schi si sanius la cca. 14 km.

Hotelul FAGET isi asteapta turistii cu o gama larga de servicii hoteliere si terapeutice precum si cu posibilitati pentru petrecerea timpului liber.  Situat la 250 m de lacul Ursu, hotelul Făget este înconjurat de copaci oferind o atmosferă calmă şi liniştită . Un punct de pornire perfect pentru vacanţe în Transilvania.

Dotari generale:

restaurant, parcare publica -cu plata, bar- 20 locuri, terasa de vara, lift.

Sali de conferinta:

1 – o sala de sedinte cu capacitate de 20 locuri.

Dotari camere:

TV -cablu, baie cu dus, balcon, telefon.

Numar total camere:

136

Duble:

134 – camere cu doua paturi.

Apartamente:

2 – apartamentul este compus din liing si dormitor.

Servicii:

spalatorie si curatatorie.

Servicii masa:

se acorda in unitatea restaurant Faget, categoria 2 stele, in variante de meniu/meniu fix sau a la carte.

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti):
Copiii intre 2 si 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare si alimentatie publica dupa urmatoarea schema:
1 adult & 1 copil in camera – copilul pe pat principal plateste 50% din tariful unui adult pe pat principal,
2 adulti & 1 copil in camera – copilul pe pat suplimentar plateste 50% din tariful patului suplimentar,
2 adulti & 1 copil in camera – copilul doarme impreuna cu parintii, in acest caz copilul va plati 50% din tariful meselor incluse in pachet.
2 adulti & 2 copii in camera – 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme impreuna cu parintii. In acest caz primul copil va plati 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plati 50% din tariful meselor incluse in pachet, 2 copii cazati in camera connecting – platesc 50% din tariful unei camere duble.

Tratament:

baza de tratament a hotelului Danubius sau de la Lacul Ursu: balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie.
Medicamentele si analizele de laborator sunt contra cost.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Paste
Preturi in Lei / pachet / persoana
Perioada 03 Apr – 06 Apr

04 Apr – 07 Apr

10 Apr – 13 Apr

11 Apr – 14 Apr

Loc in camera dubla 368.63
Camera single 518.48

Servicii incluse:  3 nopti cazare cu demipensiune – mic dejun si cina; pranz festiv de Paste; duminica programe distractive la hotelul DHSRS: incondeiatul oualor de Paste, pictura pe fata, dupa amiaza la Barul Coral Caffe din hotelul vecin DHSRS: cafea, ceai, prajituri asortate iar pentru copii ciocolata calda; taxa balneara.

Facilitati copii: 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate, intre 3-12 ani primesc 50% reducere din pretul unui adult, peste 12 ani achita integral.

In cazul in care in camera dubla este 1 singur copil 3-12 ani se poate achita suma de 137.86 Lei/pachet (fara pat suplimentar). Daca sunt 2 copii cu varsta intre 3-12 ani unul achita 184.32 Lei/pachet (cu pat suplimentar) iar al doilea 137.86 Lei/pachet (fara pat suplimentar).

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!