Paste la Hotel Danubius Health Spa Resort**** – Sovata

  • Destinatie:
  • Durata: 3 nopti
  • Pret: De la 707 LEI

Sovata este o statiune pentru orice sezon, recunoscuta la nivel European, inca din anul 1850. Lacurile cu ape clorurate si sodice – cat si namolul din ele – au proprietati terapeutice pentru o multitudine de afectiuni, in special pentru afectiunile ginecologice. Inconjurata de dealuri impadurite cu fagi, stejari, carpeni, ulmi, castani, brazi si stejari, cat si de Muntele de Sare, statiunea ofera posibilitati excelente si pentru odihna si relaxare. Clima este subalpina, cu veri racoroase si ierni blande.

 

Hotelul este situat in apropierea lacului Ursu (200 de metri), detine unul dintre cele mai moderne centre Spa din tara, oferind turistilor o oaza de relaxare si voie buna. Baza de tratament asigura tratamente de specialitate la un inalt nivel profesional.

Adresa: Sovata, str. Trandafirilor nr. 82, jud. Mures

Atractii turistice:

Praid – salina si muntele de sare, Muzeul Mineritului, Corund – obiecte din ceramica smaltuita, Sighisoara – Cetatea Medievala (sec. XIV-XVI); partii de schi si sanius la cca. 14 km.

Danubius Health Spa Resort Sovata este locul ideal pentru:

  • organizarea de evenimente festive si de afaceri
  • odihna
  • tratament
  • cei care practica turismul de intretinere/wellness

 

Dotari generale:

restaurant -260 locuri, parcare proprie -contra cost – 10 Lei/zi (se achita la receptie), acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, terasa de vara, bar de zi, lift, salon cosmetica, coafura, magazin suveniruri.

Sali de conferinta:

9 – Agat – 15 locuri, Amethyst I – 70 de locuri, Amethyst II – 50 de locuri, Diamant – 300 de locuri, Smarald 70 de locuri, Perla Restaurant 450 de locuri, Rubin I + II – 100 de locuri, Sapphire I + II – 110 locuri, Topaz – 50 de locuri.

Dotari camere:

aer conditionat -o parte dintre camere, TV, minibar, seif, baie cu cada -sau baie cu dus, balcon, internet -wireless gratuit, uscator de par, halate de baie.

Camere:

Duble:

168 – 94 camere standard, 70 camere superioare, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, 2 camere anti-alergice.

Servicii:

spalatorie, calcatorie.

Servicii masa:

se acorda in unitatea Restaurant Sovata categoria 4* , mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina sistem bufet suedez sau fisa cont ” a la carte”, in functie de numarul de turisti.

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti):
Copiii intre 2 si 12 ani vor beneficia de 50% reducere din tarifele de cazare si alimentatie publica dupa urmatoarea schema:
1 adult & 1 copil in camera – copilul pe pat principal plateste 50% din tariful unui adult pe pat principal,
2 adulti & 1 copil in camera – copilul pe pat suplimentar plateste 50% din tariful patului suplimentar,
2 adulti & 1 copil in camera – copilul doarme impreuna cu parintii, in acest caz copilul va plati 50% din tariful meselor incluse in pachet.
2 adulti & 2 copii in camera – 1 copil doarme pe pat suplimentar, 1 copil doarme impreuna cu parintii. In acest caz primul copil va plati 50% din tariful patului suplimentar, cel de al doilea copil va plati 50% din tariful meselor incluse în pachet, 2 copii cazati in camera connecting – platesc 50% din tariful unei camere duble.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina acoperita, SPA, baza tratament, sala fitness, bazin cu apa sarata, sauna, solar, masaj, baie cu aburi.

Tratament:

balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, pneumologie, dermatologie, fototerapie, ginecologie.

Programele de cure balneara sunt valabile numai pentru rezervari care includ cazare si demipensiune.
Medicamentele si analizele de laborator sunt contra cost.

Noul centrul Spa al hotelului Danubius Health Spa Resort Sovata**** pune la dispozitia turistilor:
– Piscina (adancime: 150 cm, Temperatura apei: 26-28 C)
– Jacuzzi (adancime: 100-110 cm, Temperatura apei: 30-32 C)
– Bazin copii ( Adancime: 30-60 cm, Temperatura apei: 30-32 C)
– Kneipp cald ( Adancime: 30 cm, Temperatura apei: 40-42 C)
– Kneipp rece ( Adancime: 30 cm, Temperatura apei: 12-14 C)
– Bazin imersie: ( Adancime: 112 cm, Temperatura apei: 12-14 C)
– Apa sarata (adancime: 90-105 cm, Temperatura apei: 32-36 C). Timp recomandat pentru înbaiere: 15 – 20 de minute, sau după recomandarea medicului.
– camera de relaxare
– sala de fitness

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Paste
Preturi in Lei / pachet / persoana
Perioada 03 Apr – 06 Apr

04 Apr – 07 Apr

10 Apr – 13 Apr

11 Apr – 14 Apr

Loc in camera dubla 707.29
Camera single 1006.99

Servicii incluse: 3 nopti cazare cu demipensiune – mic dejun si cina bufet; pranz festiv de Paste in restaurant Perla; duminica programe distractive: incondeiatul oualor de Paste, pictura pe fata, dupa amiaza la Barul Coral Cafe: cafea, ceai, prajituri asortate iar pentru copii ciocolata calda; acces nelimitat la Centrul SPA modernizat – bazinele cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternativa pentru picioare, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, camera de relaxare, sala de fitness, halate de baie; taxa balneara.

Facilitati copii: 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate, intre 3-12 ani primesc 50% reducere din pretul unui adult, peste 12 ani achita integral.

In cazul in care in camera dubla este 1 singur copil 3-12 ani se poate achita suma de 209.79 Lei/pachet (fara pat suplimentar). Daca sunt 2 copii cu varsta intre 3-12 ani unul achita 353.65 Lei/pachet (cu pat suplimentar) iar al doilea 209.79 Lei/pachet (fara pat suplimentar).

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!