Movenpick Resort & Spa El Gouna***** – El Gouna, Egipt

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 1,800 EURO

Un oras de sine statator pe frumoasa coasta a Marii Rosii, El Gouna ofera un stil de viata de neegalat. Construit pe 10 km de plaja, orasul de 10.000 de locuitori se raspandeste pe mai multe insule si lagune. Acesta ofera cazare in hoteluri luxoase, centre de scufundari si posibilitati de practicare a sporturilor acvatice, circuit de carting, baza hipica, bazaruri si magazine, restaurante, baruri, discoteci. In centrul statiunii se afla un port, faimos pentru iahturile luxoase ancorate aici. Tot in centru se afla si singurul cazinou de pe coasta Marii Rosii. Aceeasi locatie are si mandria statiunii – cel mai mare teren de golf cu 18 gauri.

 

Localizare Movenpick Resort & Spa El Gouna***** – El Gouna, Egipt

Acest complex de pe malul marii are un centru de spa cu servicii complete si o piscină in stil de laguna, inconjurata de palmieri. Situat la 1 kilometru de clubul de golf El Gouna, acesta ofera vederi panoramice la Marea Rosie. Complexul se afla la  4 ore cu masina de Luxor.

 

Conditii Movenpick Resort & Spa El Gouna

Restaurantul Palavrion serveste o varietate de delicatese egiptene si ofera, de asemenea, un spectacol culinar in apropierea bufetului. Restaurantul Bua Khao serveste delicatese thai, intr-un cadru tematic. La Movenpick Resort & Spa El Gouna, oaspetii se pot antrena in sala de gimnastica bine echipata sau pot juca un meci de tenis pe terenul de sport. In zona inconjuratoare puteti face scufundari si snorkelling. Se ofera gratuit parcare privata la hotel.

 

Dotari camere

Camerele de la Movenpick Resort au ferestre mari, iar dormitoarele se deschid spre un balcon privat, dotat cu mobilier de terasa. Fiecare are TV prin satelit, o zona de relaxare si un minibar bine aprovizionat.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!