Ljubljana – Venetia – Padova

 • Durata: 3 nopti
 • Pret: De la 169 EURO

O calatorie de poveste, pe parcursul a patru zile, din Budapesta pana in Padova! Pornim cu autocarul din Satu-Mare inspre capitala Ungariei pe care o vom admira pe timp de noapte, intr-un tur panoramic incantator. Zorii diminetii ne gasesc in Ljubljana, splendida capitala a Sloveniei, o bijuterie arhitecturala medievala ce pastreaza aproape nealterata atmosfera acelei epoci. De aici ne indreptam catre o alta bijuterie, de data aceasta a naturii: grandioasa pestera Postojna. Rasaritul de soare al zilei urmatoare ne gaseste in Venetia, magnificul oras situat pe ape. Ne vom plimba pe stradutele ei inguste si canalele romantice si vom vizita obiectivele turistice care au facut Venetia celebra in intreaga lume. In ultima zi a calatoriei vom vizita Padova, un orasel superb, cu o arhitectura bogata si o cultura impresionanta.

 
Ziua 1
Budapesta

Plecare din Satu Mare seara. Se viziteaza Budapesta – tur panoramic la urmatoarele obiective: Piaţa Eroilor, Insula Margareta, Podul Margareta, Cladirea Parlamentului, Podul cu Lanţuri, Podul Elisabeta, Podul Libertatii. Calatorie pe timpul noptii.

Ziua 2
Ljubljana

Dimineata sosire in Ljubljana. Vizita capitala Sloveniei, Orasul Vechi, cu o atmosfera medievala data de portile vechi ale orasului, cladirile de epoca si monumente. Piata Stari (Stari Trg), una dintre cele mai vechi piete medievale ale Ljubljanei Ljubljana Castle. O atractie turistica de prim rang a capitalei este Castelul Ljubljana,Primaria aflata Piata Mestni, Fanta Robba, Triple Bridge, Dragon Bridge. Dupa amiaza ne vom indrepta catre pestera Postojna, cea mai lunga pestera carstica cunoscuta din Slovenia, o adevarata bijuterie a regiunii carstice situata intre Postojna si Trieste si caracterizata prin carene, doline, pesteri si prapăstii, parauri care dispar si lacuri intermitente. Din lungimea de 20 km galerii descoperite pana acum, doar 5,2 km sunt deschisi pentru accesul turistilor. Continuarea calatoriei pana la Lido di Jesolo, in apropiere de Venetia, seara cina si cazare hotel 3*.

Ziua 3
Venetia

Mic dejun. Deplasare catre Venetia. Sosire in Punta Sabbioni, de unde se ia vaporetto pana in Veneţia, unde se va vizita centrul istoric si religios al orasului – Piata San Marco, Palatul Dogilor, Biblioteca Marciana, Bazilica San Marco, Procuraţiile Vechi si Noi, Turnul cu Ceas şi Campanilla, apoi plimbare pe stradutele inguste ale Venetiei pana la Podul Rialto. Dupa care veti avea timp liber…Seara cina si cazare in Lido di Jesolo.

Ziua 4
Padova

Mic dejun. In aceasta ultima zi vom vizita Padova: Prato della Vale, Santa Giustina, Basilica Sfantului Anton. Plecare spre casa.

Tariful include:

 • transport cu autocar modern clasificat 3*
 • 2 nopti cazare cu demipensiune la hotel 3*
 • asistenta turistica
 • tur panoramic in Budapesta
 • vizite la Ljubljana, Postojna, Venetia, Padova

Tariful nu include:

 • asigurare medicala
 • intrarile la obiectivele turistice
 • intrarea in Pestera Postojna – 23 euro
 • transfer vaporetto – 18 euro

Date de plecare: 01.05.2015 / 10.09.2015

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!