Jaz Aquamarine Resort***** – Hurghada, Egipt

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 700 EURO

Hurghada se afla pe coasta Marii Rosii din Egipt si este un fost sat pescaresc. In ultimii 30 ani, a aratat cea mai mare rata de dezvoltare dintre toate statiunle egiptene, in prezent numarand 60000 locuitori, dar primind anual mai mult de 1 milion de turisti. Este pana in acest moment cel mai mare centru de sporturi acvatice de la Marea Rosie: windsurfing, pescuit la mari adancime, inot, scufundari pentru a vedea mii de specii de pesti si frumoasele gradini subacvatice.

 

Localizare Jaz Aquamarine Resort***** – Hurghada, Egipt

Jaz Aquamarina Resort se afla in extremitatea sudica a orasului Hurghada si are o plaja privata si un club de scufundari.

 

Conditii Jaz Aquamarine Resort

Jaz Aquamarine are 7 restaurante, dintre care 4 sunt restaurante a la carte (cu specific asiatic, pescaresc, italienesc si libanez). Seara, la teatru sunt organizate spectacole de divertisment live. Complexul ofera 20 de piscine, 3 parcuri acvatice si o varietate de restaurante si baruri, o plaja privata si un club de scufundari.  Oaspetii se pot simti in forma la Mividaspa, care ofera tratamente revitalizante, terapii acvatice, masaje, programe de relaxare si servicii de infrumusetare, disponibile la un cost suplimentar. Centrul de scufundari de la Jaz Aquamarine este locul ideal pentru explorarea recifului de corali din Hurghada. Oaspetii pot juca volei pe plaja sau pot participa la excursii pe camile si sesiuni de pescuit la mare adancime.

 

Dotari camere

Camerele de la Jaz Aquamarine au lenjerie de pat de lux si ferestre mari, din podea pana in tavan. Sunt dotate cu TV si minibar. Camerele de familie au living separat, cu canapele. Unele camere au vedere panoramica la mare sau vedere la piscina.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!