Hotel Toliar*** – Štrbské Pleso, Slovacia

Strbske Pleso este situata in Tatra Inalta, cel mai inalt masiv din Carpati, la baza muntelui, langa lacul cu aceeasi denumire. Statiunea este una dintre cele mai populare dintre toate statiunile de schi si snowboard din Slovacia. Sezonul de schi tine 120 de zile, cu un strat de zapada medie de 90 cm in februarie. Reteaua de partii de 5 km, in totalitate dotata cu tunuri de zapada si instalatie nocturna, este deservita de 2 telescaune moderne.

 

Localizare Hotel Toliar*** – Štrbské Pleso, Slovacia

Acest hotel se află la mai puţin de 200 de metri de lacul din Štrbské Pleso, în munţii Tatra Mare. Gara este în apropiere. Situat la o altitudine de 1.355 de metri, Štrbské Pleso oferă diverse posibilităţi de schi şi drumeţii.

 

Condiții Hotel Toliar

Hotelul oferă o zonă de wellness cu piscină interioară. Aceasta include o saună finlandeză, o saună cu aburi, o cadă cu hidromasaj şi piscine cu gheaţă, toate disponibile la un cost suplimentar. Oaspeţii pot savura preparate din bucătăria slovacă tradiţională, inclusiv specialităţi din vânat şi preparate la grătar. De asemenea, vara puteţi lua masa pe terasa de vară a hotelului Toliar. Parcarea este gratuită.

 

Dotări camere

Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit şi au baie privată cu duş şi articole de toaletă. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice ale hotelului.

 

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!