Hotel Terrace*** – Engelberg, Elvetia

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 720 EURO

Engelberg este situat in Alpii Elvetieni la cca. 1015 de metri deasupra nivelului marii. Fostul satuc-manastiri a devenit in ziua de azi o statiune de schi foarte indragita, unde conditiile pe partii sunt incredibile. In special Titlis, care are si porecla de “Muntele Superlativelor” este foarte popular printre schiori si printre boarderi cu ai sai 3020 m inaltime. Imaginea statiunii este dominata de cladirile manastirii si hotelurile in stil Art Nouveau.

 

Localizare Hotel Terrace*** – Engelberg, Elvetia

Confortabilul hotel de 3 stele Terrace este situat ceva mai sus de Engelberg, ajungeti in centru cu un ascensor. Cea mai apropiata instalatie pe cablu se afla la cca. 1 km, skibus-ul pentru ea porneste din centru (de la cca. 200 m de ascensor). La hotel va asteapta o vedere minunata asupra statiunii Engelberg si asupra peisajului montan al muntilor Titlis.

 

Conditii Hotel Terrace

Hotelul dispune de receptie, Lounge-Bar “Porticos”, mai multe restaurants, ping-pong si diverse console (incl.), Wi-Fi (incl.), sala de jocuri cu de exemplu biliard, darts si Air Hockey, precum si baie de aburi si sauna (incl., 16:00 – 20:00). Locuri de parcare disponibile in numar limitat (lanturi de zapada obligatorii).

 

Dotari camere

Camerele confortabile dispun de Dus/WC, TV-plasma, Wi-Fi (incl.), radio, uscator de par, seif si telefon.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!