Hotel Sunwing Waterworld Makadi***** – Makadi Bay, Egipt

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 700 EURO

Statiunea Makadi Bay este renumita pentru hoteluri de lux, soare tot timpul anului, plaje aurii si apele cristaline ale Marii Rosii. Acest sir de hoteluri situate pe plaja de inalta calitate sunt perfecte pentru ca vacanta de vara sau de iarna sa fie prioritatea numarul unu.

 

Localizare Hotel Sunwing Waterworld Makadi***** – Makadi Bay, Egipt

Hotelul nou al lantului RED SEA HOTELS, cu un aquaparc propriu se situeaza direct pe plaja cu nisip si corali din Makadi Bay.

 

Conditii Hotel Sunwing Waterworld Makadi

Resortul de lux a fost construit in stil oriental, acest stil reflectandu-se in lobby, in amenajarea receptiei si lobby-barului. In complex mai functionează o serie de baruri, unele cu terasa. De asemenea se pot savura aici specialitatile multor restaurante cu profil national si international. Locul este ideal pentru snorkeling, se recomanda folosirea papucilor de strand. Hotelul este legat printr-o alee cu celelalte hoteluri Red Sea Hotels din zona, Grand Makadi, Makadi Spa si Makadi Palace. Distracția este asigurata de Show Barul de pe aleea de langa plaja. Lungimea totala a toboganelor din aquapark este de peste 500 m. Cascade, piscine de odihna si piscine cu valuri fac peisajul acvatic si mai atractiv. Iarna mai multe piscine pot fi incalzite. In apropierea piscinei de agrement se gaseste o farmacie si mai multe magazine mici. Barurile si restaurantele din Makadi Mall ofera multe posibilitati de distractie.  Hotelul ofera transfer gratuit cu autocarul la Grand Mall-ul din Hurghada.

 

Dotari camere

Junior suite, 52 mp, cu un dormitor si un colt de sufragerie, baie cu dus sau vana, WC, uscator de par, mini-frigider, TV satelit, telefon, wifi, aer conditionat (sezonier), seif si balcon. Grand suite – asemanatoare cu junior suite, mai spatioase. Suite familial – sufrageria si dormitorul sunt despartite de o usa glisanta.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!