Hotel Strela*** – Davos, Elvetia

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 640 EURO

Davos este considerata cea mai inalta statiune de vacanta, balneara si de congrese din Europa, un adevarat sat global si metropola alpina a diversitatii. Orasul elvetian mic, dar celebru, este situat in cantonul Graubunden – cantonul Grisunulor – la 1560 m altitudine. Orasul are multe fete: natura idilica si multa traditie si totusi cosmopolit si un domeniu schiabil grandios, renumit pentru posibilitatile de free-ride.

 

Localizare Hotel Strela*** – Davos, Elvetia

Hotelul primitor Strela de 3 stele se afla in zona insorita si linistita direct in centru. Domeniul schiabil il puteti accesa in doar 500 m, iar pana la prima partie de schi fond sunt aproximativ 300 m. Statia skibuss-ului este la cca. 100 m departare de unitatea de cazare.

 

Conditii Hotel Strela

Din dotarile hotelului fac parte receptie, ascensor, Wi-Fi (incl., in spatiile publice ale hotelului), sala comuna si colt internet, salon pentru servit micul dejun, restaurant, bar si loc pentru depozitare echipament. Locuri de parcare contra cost sunt in nr. limitat la hotel, iar locuri de parcare in garaj sunt disponibile la gara, in cca. 300 m, tot contra cost.

 

Dotari camere

Camerele confortabile dispun de cada sau dus, WC, TV-sat, telefon si o parte cu balcon.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!