Hotel St. Ivan Rilski**** – Bansko, Bulgaria

  • Destinatie:
  • Durata: 1 day
  • Pret: De la 32 EURO

Statiunea numarul 1 din Bulgaria este fara indoiala, Bansko. Orasul este situat in apropierea raului Glazane, la poalele Muntilor Pirin, in partea estica unde se afla cele mai frumoase, dar si cele mai inalte varfuri, doar 160 km de Sofia si 6 km de Razlog. Orasul Bansko este situat la 925 m deasupra nivelului marii, partiile sunt la o altitudine de 2000-2600 m. Muntii Pirin se aseamna cu Muntii Alpi, avand un caracter similar; cel mai inalt varf este Vihren, 2914 m. Nume Bansko deriva din cuvantul bulgar “ban” care inseamna “maestru”. Bansko a devenit o statiune favorita in materie de schi si snowboard, mai ales datorita conditiilor exceptionale de pe partii, cat si a arhitecturi istorice deosebite imbinate perfect cu modernitatea.

 

Localizare Hotel St. Ivan Rilski**** – Bansko, Bulgaria

Hotelul se gaseste la  1,5 km de centrul istoric al orasului, la 800 metri de instalatiile pe cablu.

 

Conditii Hotel St. Ivan Rilski****

Facilitati hotel: restaurant, taverna, lobby bar, sala de conferinte, budha bar, centru sportiv, centru Spa & Wellness, piscina interioara, baie turceasca, sauna clasica, sauna cu infrarosii, baie cu aburi, sali de masaj, ice-room, zona de relaxaere, sala de gimnastica, room service, centru medical, loc de joaca pentru copii, parcare, sala pentru depozitarea echipamentelor de ski, mini-market, spalatorie, inchirieri masini, garaj.

 

Dotari camere

Dotari camere: televizor, minibar, telefon, acces internet, uscator de par; majoritatea camerelor au balcon.

OBS: Camerele DBL si SGL sunt situate in corpul principal cu piscina si restaurantul iar Studiourile si Apartamentele sunt situate intr-un corp aditional situat langa corpul principal.

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!