Hotel Sport & Spa**** – Poiana Brasov, Romania

  • Destinatie:
  • Durata: 3 nopti
  • Pret: De la 395 EURO

Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri si restaurante. Cazarea este asigurata in buna parte in hoteluri de lux, pensiuni, in vile sau cabane. Aerul pur existent aici, puternic ozonat, lipsit de praf si particule care provoaca alergii, presiunea atmosferica relativ scazuta, si ionizarea intensa, sunt factorii naturali care recomanda statiunea pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator.

 

Localizare Hotel Sport & Spa**** – Poiana Brasov, Romania

Ana Hotels Sport Poiana Brasov, situat intr-o locatie pitoreasca de la poalele Muntelui Postavaru, langa partiile de schi si in mijlocul unei paduri de pin ofera cazare in statiunea Poiana Brasov. Orasul medieval Brasov este la doar 15 km, iar castelul Bran, cunoscut drept castelul contelui Dracula, se afla la doar 25 km de Poiana Brasov.

 

Conditii Hotel Sport & Spa

Centrul spa al Hotelului Sport include o piscina interioara cu functie de hidromasaj, o sala de sport, saune si o cadă cu hidromasaj in aer liber. La un cost suplimentar pot fi, de asemenea, oferite diferite servicii de masaj si tratamente. Restaurantul hotelului serveste preparate romanesti, maghiare si internationale si are o terasa cu vedere la partiile de schi din apropiere. Iarna, oaspetii pot schia si practica snowboarding pe partii, iar vara pot juca tenis sau pot face drumetii in padure, respirand aerul curat de munte. Aceasta proprietate pune la dispozitia oaspetilor un depozit pentru echipament de schi gratuit si oferă serviciile unei scoli de schi, la un cost suplimentar.

 

Dotari camere

Ana Hotels Sport Poiana Brasov pune la dispozitie camere confortabile si placute, cu TV LCD si vedere superba. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit in toate zonele publice.

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!