Hotel Serenity Makadi Beach***** – Hurghada, Egipt

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 650 EURO

Hurghada se afla pe coasta Marii Rosii din Egipt si este un fost sat pescaresc. In ultimii 30 ani, a aratat cea mai mare rata de dezvoltare dintre toate statiunle egiptene, in prezent numarand 60000 locuitori, dar primind anual mai mult de 1 milion de turisti. Este pana in acest moment cel mai mare centru de sporturi acvatice de la Marea Rosie: windsurfing, pescuit la mari adancime, inot, scufundari pentru a vedea mii de specii de pesti si frumoasele gradini subacvatice.

 

Localizare Hotel Serenity Makadi Beach***** – Hurghada, Egipt

Serenity Beach Resort este un complex in stil marocan, situat pe o plaja privată la 38 km sud de Hurghada. Hotelul se gaseste la 500 de metri de terenul de golf Madinat-Makadi si la 36 km de aeroportul international Hurghada.

 

Conditii Hotel Serenity Makadi Beach

Hotelul ofera cazare de 5 stele, cu vedere la Marea Rosie, 5 piscine si 3 restaurante si oferă un parc acvatic la hotelul partener Serenity Fun City, in aceeasi locație (la un cost suplimentar). Complexul pune la dispozitie un restaurant italian, Royal Lounge, piscina si baruri pe plaja, care ofera bauturi racoritoare, precum si o discoteca. Meniul cu fructe de mare este disponibil in toate restaurantele a la carte. Oaspetii complexului Serenity pot sa beneficieze de un masaj relaxant sau sa joace un meci de tenis pe terenul iluminat. Hotelul are si un centru de scufundari.

 

Dotari camere

Toate camerele includ terasa sau balcon mare, cu vedere la gradină, la piscina sau la mare. Camerele au mobilier modern din lemn, TV prin satelit, aer conditionat si facilitati de ceai si cafea.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!