Hotel San Rocco*** – Livigno, Italia

Pe partea însorită a Alpilor Lombardiei, nu departe de St. Moritz, este situată frumoasa staţiune Livigno. În această îndrăgită localitate dedicată sporturilor de iarnă situată la 1816 m altitudine – zăpada este practic garantată, unul din motivele pentru care în Livigno se desfăşoară numeroase competiţii internaţionale – dar este faimoasă mult în afara graniţelor sale şi ca paradis al cumpărăturilor duty-free. Trepalle (1.900-2.250 m) este în Europa aşezarea permanent locuită situată la cea mai mare altitudine. Zilele însorite asigurate de situarea geografică şi frumoasele case de lemn tradiţionale completează tabloul oferit de Livigno.

 

Localizare Hotel San Rocco*** – Livigno, Italia

Hotelul San Rocco este la doar 50 de metri de pârtiile de schi şi la mai puțin de 2 km de centrul orașului Livigno. Granița cu Elveția este la 10 km de San Rocco.

 

Condiții Hotel San Rocco

Oferă Wi-Fi gratuit, un restaurant și camere în stil alpin, cu vedere la munte. Oaspeţii pot închiria biciclete gratuit. Hotelul este situat în zona San Rocco din Livigno și are un magazin mic, un depozit încălzit pentru echipament de schi și locuri de parcare gratuite. Un bufet de salate este amenajat în restaurant, unde puteți alege 3 feluri de mâncare dintr-un meniu fix. Micul dejun este un bufet continental. O zonă de joacă în interior pentru copii și un snack bar sunt, de asemenea, disponibile.

 

Dotări camere

Camerele au pardoseală din gresie, TV cu ecran plat și baie complet utilată. Unele au balcon.

 

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!