Hotel San Giovanni*** – Livigno, Italia

Pe partea însorită a Alpilor Lombardiei, nu departe de St. Moritz, este situată frumoasa staţiune Livigno. În această îndrăgită localitate dedicată sporturilor de iarnă situată la 1816 m altitudine – zăpada este practic garantată, unul din motivele pentru care în Livigno se desfăşoară numeroase competiţii internaţionale – dar este faimoasă mult în afara graniţelor sale şi ca paradis al cumpărăturilor duty-free. Trepalle (1.900-2.250 m) este în Europa aşezarea permanent locuită situată la cea mai mare altitudine. Zilele însorite asigurate de situarea geografică şi frumoasele case de lemn tradiţionale completează tabloul oferit de Livigno.

 

Localizare Hotel San Giovanni*** – Livigno, Italia

Situat în Parcul Național Stelvio, la 20 de metri de Pârtiile de schi American No. 10. Bormio este la 38 km de hotel. St Moritz, după granița cu Elveția, se află la 40 de minute de mers cu mașina.

 

Condiții Hotel San Giovanni

Hotelul San Giovanni pune la dispoziție un restaurant internațional. Acesta oferă diferite servicii pentru iubitorii de ciclism, precum spălătorie gratuită de biciclete. Restaurantul este deschis zilnic, iar micul dejun continental se servește în fiecare dimineață. După o zi de schi sau ciclism cu bicicletele gratuite ale hotelului, oaspeții pot savura o băutură sau o gustare pe terasa însorită.

 

Dotări camere

Camerele de la Hotelul San Giovanni sunt decorate în stil alpin. Toate au TV cu canale prin satelit, acces WiFi și baie privată cu uscător de păr.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!