Hotel Roc Linda*** – Mallorca, Spania

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 750 EURO

Putine locuri de pe Pamant pot fi descrise ca destinatii de vacanta consacrate, dar insula Mallorca din largul coastelor Spaniei este cu adevarat o lume care exista doar ca un spatiu de relaxare si traire a vietii la maxim. Cu plaje tropicale, care sunt invidiate in restul Europei, Mallorca este una dintre cele mai fierbinti destinatii de vacanta din Europa, Mallorca este pe punctul de a deveni unul dintre cele mai cunoscute locuri de vacanta din lume!

 

Localizare Hotel Roc Linda*** – Mallorca, Spania

Hotelul are o locatie ideala, fiind situat la numai 9 km de orasul Palma, 3 km de aeroport si aproape de plajele Can Pastilla si Playa de Palma.

 

Conditii Hotel Roc Linda

Hotelul se remarca datorita facilitatilor de calitate pe care le pune la dispozitia clientilor sai: receptie, restaurant bufet cu o gama larga de preparate locale si internationale, lobby bar,  acces la internet, rent a car, parcare. Roc Linda are 2 piscine, una pentru adulti si una pentru copii.

 

Dotari camere

Hotelul are 189 de camere confortabile, toate dotate cu aer conditionat, TV satelit, baie cu cada, seif, terasa sau balcon.

 

Activitati si divertisment

Roc Linda pune la dispozitia clientilor sai sala de jocuri, darts, biliard, mini golf, precum si programe de divertisment atat pentru adulti cat si pentru copii.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!