Hotel Roata*** – Cavnic

Activitatea turistica in Cavnic a inceput sa se dezvolte abia in 2002, cind a fost inaugurata partia de schi din zona Icoana. Cavnicul, datorita numarului mare de zile de iarna este cunoscut si ca polul zapezii din Maramures, lucru care constituie un avantaj pentru cei ce iubesc sportul hibernal. Maramureşul a fost inclus în topul domeniilor schiabile din România. Dar asta nu pentru oferta din staţiunea Borşa, care era cea mai renumită din judeţ, ci pentru pârtiile amenajate la Cavnic. După lucrările executate în vara lui 2007, suprafaţa pe care se poate schia în fostul oraş minier a crescut la 8,5 kilometri. Cele şapte pârtii (Icoana 1, Icoana 2, Roata 1, Roata 2, Rainer 1, Rainer 2 si Partia Albastra), din care trei sunt noi, au o lungime de 800 – 2.200 de metri şi o înclinaţie între 19 şi 37 de grade, ceea ce le face potrivite atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi sau chiar profesionişti.

 

Hotelul Roata este gazda dumneavoastra ideala in orice anotimp, oferindu-va confort si intimitate aproape de natura. Linistea si verdeata care-l inconjoara fac din el o destinatie superba pentru turismul de agrement si cel de afaceri.

Dotari generale:

Restaurant -capacitate de 80 locuri, parcare proprie -pazita, internet, sala de mic dejun.

Servicii masa:

Se acorda in restaurantul hotelului unde puteti savura preparate delicioase clasice sau din bucataria maramureseana traditionala.


Servicii incluse:
cazare cu mic dejun inclus.

Facilitati copii: 1 copil 0-12 ani achita 50% din tariful de cazare in camera dubla matrimoniala, iar 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu parintii (camera dubla matrimoniala cu pat suplimentar).

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!