Hotel Posta Pederoa*** – Alta Badia

Alta Badia, paradisul de schi din inima circuitului Sella Ronda ofera multiple posibilitati pentru fanii sporturilor de iarna: carving, telemark, snowboard, schi de fond, etc.
Cei 130 km de partii, din care 6% negre, 40,5% rosii si 53,5% albastre, sunt deservite de 52 de instalatii pe cablu: 8 telecabine, 30 telescaune, 14 teleschiuri, cu capacitatea totala de 78.100 persoane/ora. Caruselul prezinta partii si instalatii in zonele La Villa, Corvara, San Cassiano and Passo Campolongo, intre Col Alto Pralongia si Campolongo. Partiile care ajung la altitudinea de 2000 m, sunt majoritatea usoare, cu cateva portiuni “rosii”.

 

Descriere hotel

Hotelul este situat intr-o locatie centrala, dar ferit de traficul intens, in localitatea La Val, Tirolul de Sud. Ski busul opreste direct in fata hotelului.

Camere hotel

Toate camerele au baie proprie, uscător de păr, televizor LCD cu conexiune prin satelit, telefon, și cele mai multe au balcon. În anul 2013, camerele au fost renovate.

Facilitati hotel

Receptie, restaurant, bar, sauna, baie de aburi, zona de relaxare. Internet wifi gratuit, sauna si zona de relaxare, parcare pentru masini si motociclete, halate de baie si papuci, spatiu uscare pentru echipamentul sportiv.

Descriere masa

Fara masa

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!