Hotel Panorama Resort**** – Štrbské Pleso, Slovacia

Strbske Pleso este situata in Tatra Inalta, cel mai inalt masiv din Carpati, la baza muntelui, langa lacul cu aceeasi denumire. Statiunea este una dintre cele mai populare dintre toate statiunile de schi si snowboard din Slovacia. Sezonul de schi tine 120 de zile, cu un strat de zapada medie de 90 cm in februarie. Reteaua de partii de 5 km, in totalitate dotata cu tunuri de zapada si instalatie nocturna, este deservita de 2 telescaune moderne.

 

Localizare Hotel Panorama Resort**** – Štrbské Pleso, Slovacia

Hotelul Modern Panorama Resort este situat chiar în zona Štrbskom Pleso. Autobuzul de schi opreşte în faţa hotelului şi asigură transfer la zona de schi Park Snow Štrbské Pleso, aflată la 900 de metri. Serviciul este disponibil în timpul sezonului de iarnă şi poate fi utilizat gratuit. Lacul Štrbské Pleso este la doar 100 de metri de hotel. Gara şi autogara din Štrbské Pleso se află la 2 minute de mers pe jos de hotel. Aeroportul oraşului Poprad este la 20 de minute de mers cu maşina.

 

Condiții Hotel Panorama Resort

La parter, chiar în spatele recepţiei, există o zonă de wellness şi spa deschisă recent cu saună finlandeză, saună cu aburi şi saună cu infraroşu. În plus, oaspeţii pot savura băuturi într-o zonă de relaxare cu duş tropical şi şezlonguri confortabile. Restaurantul Hotelului Panorama Resort oferă preparate slovace tradiţionale şi specialităţi internaţionale. Barul asigură băuturi. Grădina mare are terasă şi loc de joacă pentru copii. Autobuzul de schi opreşte la mai puţin de 150 de metri. Există parcare privată gratuită în garaj.

 

Dotări camere

Fiecare cameră are TV prin satelit, acces gratuit la internet WiFi, mobilier modern şi o baie privată cu duş sau cadă.

 

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!