Hotel Ombretta** – Val di Fassa

Val di Fassa, “valea vrajitoarelor” situata in inima muntilor Dolomiti, se afla la granitele regiunii Bolzano (Alto Adige) si a regiunii Belluno (Veneto). Este legata de regiunea de schi Val di Fiemme la sud, cu circuitul Sella Ronda la nord prin pasul Sella si cu regiunea 3 Valli la est, prin pasul San Pellegrino.
Centrele de schi sunt legate intre ele prin skibus, gratuit cu skipass, functionand din decembrie pana la sfarsitul sezonului.
Ofera in total 120 km de partii, deservite de 57 instalatii de cablu. Partiile satisfac exigentele oricarui schior, de la incepatori pana la avansati. 90%, 110 km din partii pot fi acoperite cu zapada artificiala. Regiunea face parte si din circuitul Dolomiti Superski. Un singur skipass pentru 12 regiuni de schi, 1220 km de partii schiabile, 460 instalatii de cablu!

 

Descriere hotel

Hotelul este inconjurat de muntii Dolomiti, cu Catinaccio, Sella si Pordoi, in apropiere de ghetarul Marmolada, hotelul se afla la 2 km de Moena, 4 km de Vigo di Fassa, la 8 km de partiile Lusia-Bellamonte (3 partii) si la 12 km de Ski Center Latermar (partiile Val di Fiemme- Obereggen). Nu exista serviciu de skibus.

Facilitati hotel

Hotelul a fost remobilat complet in 2007, avand lift, bar, sala de jocuri si petrecerea timpului liber,parcare mare gratuita.

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!