Hotel Ochsen** – Davos, Elvetia

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 590 EURO

Davos este considerata cea mai inalta statiune de vacanta, balneara si de congrese din Europa, un adevarat sat global si metropola alpina a diversitatii. Orasul elvetian mic, dar celebru, este situat in cantonul Graubunden – cantonul Grisunulor – la 1560 m altitudine. Orasul are multe fete: natura idilica si multa traditie si totusi cosmopolit si un domeniu schiabil grandios, renumit pentru posibilitatile de free-ride.

 

Localizare Hotel Ochsen** – Davos, Elvetia

Hotelul cu managemet primitor si 2 stele Ochsen este situat in centrul Davos Platz. Pana la domeniul schiabil sunt doar cca. 300 m (Jakobshornbahn) si o statie de skibus este situata chiar langa cazare (50 m).

 

Conditii Hotel Ochsen

Din facilitatile complexului compus din o cladire principala si o dependinta fac parte receptie, ascesnor, Wi-Fi (incl., in spatiile publice), sala de mic dejun si restaurant, un bar si un spatiu pentru schiuri. Locuri de parcare disponibile la cazare, contra cost, in număr limitat. Garaj contra cost la cca. 300 m (la gara).

 

Dotari camere

Camerele confortabile dispun de grup sanitar cu dua sau cada, TV-sat, telefon, radio si o parte de balcon. Cazarea se face atat in cladirea principală cat si in dependinta, in functie de tipul de camera.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!