Hotel Metropol**** – Lloret de Mar, Costa Brava

  • Destinatie:
  • Durata: 10 nopti
  • Pret: De la 330 EURO

Costa Brava este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta ale Spaniei. Situata in nord-estul Cataloniei, in provincia Girona, statiunile din Costa Brava sunt perfecte atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tinerii dornici de aventuri extreme. Cunoscuta pentru peisajele salbatice, apa cristalina si nisipul foarte fin, Costa Brava a fost una dintre destinatiile preferate ale marilor artisti Salvador Dali si Pablo Picasso.

 

Recent renovat, acest hotel modern este situat in centrul orasului Lloret de Mar, la doar 45 de metri de Playa Lloret. Ofera camere luminoase, cu aer conditionat si Wi-Fi gratuit.

Hotelul elegant are o serie de facilitati pentru a va relaxa si bucura de vacanta. Hotelul ofera terasa cu vedere panoramica, de unde va puteti bucura de soarele mediteranean.

Lloret de Mar ofera o gama de activitati, precum o varietatea de sporturi acvatice, de la hidrobiciclete la windsurfing sau scufundari. Puteti juca o partida de golf in localitatea Santa Cristina d’Aro din apropiere sau puteti descoperi orasele din apropiere, Tossa de Mar si Blanes.
Lloret de Mar are o viata de noapte animata si vibranta, cu o mare varietate de baruri si restaurante din care puteți alege.

 

Nota: Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!