Hotel Manaus*** – Mallorca, Spania

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 660 EURO

Putine locuri de pe Pamant pot fi descrise ca destinatii de vacanta consacrate, dar insula Mallorca din largul coastelor Spaniei este cu adevarat o lume care exista doar ca un spatiu de relaxare si traire a vietii la maxim. Cu plaje tropicale, care sunt invidiate in restul Europei, Mallorca este una dintre cele mai fierbinti destinatii de vacanta din Europa, Mallorca este pe punctul de a deveni unul dintre cele mai cunoscute locuri de vacanta din lume!

 

Localizare Hotel Manaus*** – Mallorca, Spania

Hotelul Manaus este situat intr-una din zonele mai silentioase, la 600m de plaja Playa de Mallorca, inconjurat de padure. La o distanta de  15 km de oras si 8 km de aeroport.

 

Conditii Hotel Manaus

Hotelul ofera pentru relaxare un bar si un restaurant fermecator, precum si o piscina in aer liber, snack bar, terasa. Puteti sa luati o gustare de la cafenea si sa savurati mese sanatoase in restaurantul de la Manaus. Veti putea sa petreceti dupa-amiezile facand plaja la piscina hotelului Manaus, iar copiii se vor putea juca fericiti in piscina dedicata lor. De asemenea hotelul beneficiaza de internet wireless, servicii de inchiriere masini, laptopuri si permite accesul cu animale de companie (la cerere).

Dotari camere

Camere din hotel sunt foarte luminoase si confortabile, unele cu vederi fantastice ale padurii. Toate camerele sunt dotate cu balcon, seif, minibar, baie, TV prin satelit, telefon, uscator de par si aer conditionat. Toate serviciile necesare pentru a va face sederea perfecta.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!