Hotel Makadi Palace***** – Makadi Bay, Egipt

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 700 EURO

Statiunea Makadi Bay este renumita pentru hoteluri de lux, soare tot timpul anului, plaje aurii si apele cristaline ale Marii Rosii. Acest sir de hoteluri situate pe plaja de inalta calitate sunt perfecte pentru ca vacanta de vara sau de iarna sa fie prioritatea numarul unu.

 

Localizare Hotel Makadi Palace***** – Makadi Bay, Egipt

Makadi Palace asteapta turistii la 30 km de Hurghada, in Golful Makadi. De-a lungul tarmului se intinde un recif de corali, care poate fi descoperit usor cu echipament de snorkeling. Se recomanda folosirea papucilor de plaja.

 

Conditii Hotel Makadi Palace

Hotelul este legat printr-o alee cu celelalte hoteluri Red Sea Hotels din zona, Grand Makadi, Makadi Spa si Sunwing Waterworld Makadi. Deja in lobby se impune arhitectura fermecatoare a cladirii. Intr-o veritabila oaza de verdeata se gaseste receptia si un bar. Makadi Mall si Joker Lounge Bar sunt cele mai bune locatii pentru distractie si programe. STAN GETZT Piano Bar ofera muzica live. In complex se afla mai multe piscine cu o suprafata totala de 8000 mp si o piscina pentru copii. In lobby exista acces gratuit la internet (wifi). Transfer gratuit cu autocarul pana la Grand Mall-ul din Hurghada.

 

Dotari camere

Camere tip Junior Suite (40 mp) cu baie dotata cu vana/dus, toalets, aer conditionat (sezonier), TV satelit, telefon, mini-frigider, uscator de par, colt de sufragerie. De obicei au balcon/terasa mobilata. Se cazează maxim 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti. Camere Big Junior Suite dotate asemanator cu primele, sunt insa ceva mai mari. Se cazează maxim 2 adulți si 2 copii sau 3 adulti. Camere Grand Suite (80 mp) constau din 2 dormitoare, bai si balcon mare.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!