Hotel Les Bains*** – Le 3 Vallees

Les Trois Vallées, cele trei văi situate în inima Alpilor francezi, e considerată cea mai mare zonă de schi din lume. 318 trasee marcate oferă 600 km de distracție pură. Cu circa 200 de instalații de urcare, toate pârtiile de schi aflate între 1.300 și 3.200 metri pot fi ușor accesibile și în scurt timp. Motivul: Considerabila infrastructură de pârtii și intalații de urcare fac legătura nu numai între marile stațiuni de schi ca și Val Thorens, Les Menuires, Meribel-Mottaret e Courchevel, dar totodată și între micile orașe emergente ca și San Martino, La Tania e Brides les Bains.

 

Descriere hotel

Hotelul Les Bains este situat în zona de sud a statiunii Brides Les Bains, cu acces direct catre zonele de ski Méribel si 3 Vallées prin telegondola Olympe.

Camere hotel

Hotelul dispune de 33 de camere pentru nefumatori, toate recent renovate. Camerele au o suprafata cuprinsa intre 18 – 35 m2, si sunt dotate cu baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, televizor LCD cu ecran plat, seif, telefon cu linie directă și Wi-Fi gratuit. Camere Tradition (max 2 pers): (cca. 18 m2) pat dublu mare, baie cu dus si grup sanitar, uscator de par, telefon, TV prin satelit, balcon, accesul pe scari. Camera Confort Single (max 1 pers): (cca. 15 m2) pat single, baie cu dus si grup sanitar, uscator de par, telefon, TV prin satelit, balcon, acces cu liftul. Camere Confort (max 3 pers, tripla sau cu pat pliant): (cca 22-25 m2) pat dublu mare sau paturi twin, baie cu dus, toaleta separata, uscator de par, telefon, TV prin satelit, balcon, acces cu liftul. Camere Cosy Single (max 1 pers): (cca. 15 m2) pat single, baie cu dus si grup sanitar, uscator de par, telefon, TV prin satelit, balcon,acces cu liftul. Camere Cosy (max 2 pers): (cca. 22-25 m2) pat dublu mare sau paturi twin, baie cu dus, toaleta separata, uscator de par, telefon, TV prin satelit, balcon, acces cu liftul.

Facilitati hotel

Restaurant, lounge cu semineu, terasa, acces gratuit la internet wireless, baza wellness.

Descriere masa

Demipensiune

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!