Hotel Latemar*** – Val di Fiemme

In Nord-Estul regiunii Trentino, unde incep muntii Dolomiti, se gaseste renumita regiune turistica Val di Fiemme – Obereggen. Este delimitat de catre lantul muntos Lagorai, grupul Latemar si de catre Pale di San Martino. Se intinde pe o lungime de aprox. de 35 km si strabate 11 localitati. Are in componenta 5 centre de schi independente, dar care comunica prin serviciul Skibus gratuit pentru posesorii de abonament de schi: Alpe Cermis-Cavalese, Passo Lavaze-Oclini, Ski Center Latemar, Bellamonte-Alpe di Lusia si Passo Rolle.
Pentru iubitorii schiului de fond regiunea ofera 150 km astfel de piste in 2 centre : Lago di Tesero (cu piste iluminate) si la Lavaze (1800 m altitudine). Regiunea a gazduit deja de 2 ori Campionatul Mondial de schi fond.

 

Descriere hotel

Hotelul este amplasat la 3 km de statiunea Cavalese si de partiile Cermis-Val di Fiemme-Obereggen. La 150 m de hotel exista o statie de skibus.

Camere hotel

Toate camerele au baie proprie, televizor, telefon, unele avand si balcon.

Facilitati hotel

Printre facilitati se numara: receptie, bar, restaurant, camera de zi, conexiune la internet, lift, terasa spatioasa, centru fitness cu piscina interioara incalzita, sauna, echipament de sport, solar, depozit pentru echipament de ski, parcare privata.

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!