Hotel Landhotel Vordergrub*** – Kitzbuhel

Kitzbühel inseamna, ca nici o alta regiune pentru concediul de iarna, farmec cu incarcatura romantica, o provocare sportiva si chef de viata: ambianta unica, de poveste, a localitatii Gamsstadt in sezonul rece, locatie geografica unica si specificul regiunii, oferta nelimitata ce cuprinde cele mai variate posibilitati de practicare a sporturilor precum si numeroase manifestari de importanta internationala fac din Kitzbühel an de an destinatia numarul 1 ideala in sezonul de iarna. Deviza pentru aceasta regiune este: lasati-va cuceriti de o lume feerica a posibilitatilor nelimitate.

 

Descriere hotel

Landhotel Vordergrub este amplasat intr-o zona linistita in Kitzbuhel. Distanta de la hotel pana in centrul orasului este de aproximativ 2km iar pana la partia de schi sunt 2km.

Camere hotel

Landhotel Vordergrub ofera urmatoarele servicii: receptie, lounge cu semineu, acces internet, restaurant, sala de mese cu bar, parcare, paturi suplimentare pentru copii.

Facilitati hotel

Landhotel Vordergrub dispune de camere recent renovate, confortabile si modern echipate cu dus, wc, telefon, tv satelit, balcon, paturi suplimentare pentru copii.

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!