Hotel La Galise** – Espace Killy

La 1.821 metri înălțime, Val d’Isère aparține uneia dintre cele mai cunoscute destinații de schi în Alpii francezi, iar împreună cu stațiunea de schi Tignes este conexată cu zona de schi Espace Killy, ”cea mai frumoasă zonă de schi”. Ambele părți a văii Val-d’Isère, Solaise și Bellevarde oferă schiorilor de toate nivelele o amplă ofertă de pârtii și de alternative: numeroase zone pentru a exersa, dar și numeroase trasee pentru adevărații profesioniști.

 

Descriere hotel

Clădirea hotelului a fost inițial o clădire utilizata pentru servicii postale, școlarizare și biroul primarului. A devenit Chalet – Hotel de la Galise în 1934, sub conducerea lui Pierre Rond. Aceasta afacere de familie care tine de patru generatii, se bucura de o locatie ideala pe Face Bellevarde de mai mult de 70 de ani, fiind una dintre cele mai longevive afaceri din Val d’ Isere. Numeroase lucrări de renovare au permis ca La Galise să rămână un hotel montan fermecător și autentic. Hotelul este la numai 20 de metri distanță de pârtii și de instalatiile ski-lift. Daca aveți nevoie de consiliere cu privire la cele mai bune resturante, baruri si scoli de schi, nu trebuie decat sa vorbiti cu echipa hotelului și veti obtine obține cu siguranta toate detaliile.

Camere hotel

Hotelul dispune de 30 camere. 17 dintre camere au balcon, 5 camere au terase mari, iar restul nu au balcon. Fiecare cameră are baie proprie, uscator de par, televizor cu ecran plat, mini – bar, acces internet, telefon.

Descriere masa

Mic dejun tip buffet se serveste în fiecare dimineață intre orele 07:30 – 10:00.

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!