Hotel Hubertus *** Carinthia

Localitatea Mallnitz vă oferă condiţii ideale pentru schi, păstrându-şi însă caracterul plăcut şi primitor: situat la poalele Ankogel (3.246 m), unul din cei mai înalţi munţi ai Carintiei, la cca. 1.200 m altitudine vă aşteaptă cu un raport excelent calitate/preţ. Cu farmecul său şi caracterul rural este o destinaţie foarte potrivită pentru familii şi toţi cei care caută un concediu de relaxare. În domeniul schiabil, la 2.800 m vă aşteaptă cea mai înalt situată grădină de iarnă a Carintiei, restaurantul panoramic Eissee. Gigantica construcţie de oţel şi sticlă tronează deasupra gheţii veşnice şi oglindeşte munţii Schareck de la Sonnblick până la Dolomiţii Lienz în ferestrele sale. Merită să cădeţi în numeroaselor specialităţi locale oferite aici, cum ar fi chiftele afumate pe varză murată sau brânză de Carintia şi este uşor de accesat de către ne-schiori cu Express-ul de Gheţar şi cabina Eissee.

 

Localizare: intr-o zona linistita, la marginea Parcului National si la 500 m de centrul statiunii Mallnitz. Statia de schi-bus este chiar in fata casei, centrul public de relaxare cu piscina interioara si sauna se afla la numai 100 m si partia de schi-fond trece chiar pe langa casa, schi—liftul este la 2 km departare.

Camere: baie (cada sau dus, WC), TV, incalzire, unele au balcon. In unele camere se poate pune 1 pat suplimentar. Camerele Family sunt formate din 2 camere duble, separate de o usa si au capacitate maxima 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii

Facilitati: receptie, bar, biliard (acces gratuit), sala TV, sala de mese, camera de joaca pentru copii, biblioteca, loc de depozitare a schiurilor, spatiu de parcare, acces zilnic gratuit la centrul public de relaxare (la 100 m de hotel) cu piscina interioara, sauna si jacuzzi.

Masa: mic dejun bufet cu produse bio, cina – 3 feluri la alegere din meniu, bufet la salate. Cina de Craciun si Revelion (4 feluri, meniu) este inclusa in pret.

Observatii: sunt acceptate animalele de companie, gratuit.

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!