Hotel Helvetia*** – Livigno, Italia

Pe partea însorită a Alpilor Lombardiei, nu departe de St. Moritz, este situată frumoasa staţiune Livigno. În această îndrăgită localitate dedicată sporturilor de iarnă situată la 1816 m altitudine – zăpada este practic garantată, unul din motivele pentru care în Livigno se desfăşoară numeroase competiţii internaţionale – dar este faimoasă mult în afara graniţelor sale şi ca paradis al cumpărăturilor duty-free. Trepalle (1.900-2.250 m) este în Europa aşezarea permanent locuită situată la cea mai mare altitudine. Zilele însorite asigurate de situarea geografică şi frumoasele case de lemn tradiţionale completează tabloul oferit de Livigno.

 

Localizare Hotel Helvetia*** – Livigno, Italia

Hotelul Helvetia se află chiar în inima oraşului Livigno, în zona pietonală cu magazine duty-free. Oferă o piscină, un pub şi un restaurant. Helvetia se află în zona de schi Sitas din Alpii Italieni, care are peste 120 km de pârtii. De asemenea, hotelul este aproape de staţia autobuzului de schi public.

 

Condiții Hotel Helvetia

Hotelul oferă o piscină, un pub şi un restaurant. Centrul de wellness al hotelului Helvetia oferă o varietate de masaje şi tratamente de înfrumuseţare, precum şi o saună şi o cadă cu hidromasaj. Aveţi la dispoziţie un depozit pentru echipament de schi. Puteţi savura preparate din regiunea Lombardia la restaurant, unde există şi o terasă cu vedere la munţi.

 

Dotări camere

Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit, iar multe dintre ele au balcon, unele cu vedere la pârtiile de schi. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!