Hotel Gradina Morii*** – Sighetu Marmatiei, Maramures

Maramuresul este unul din cele mai frumoase zone ale lumii. Aici obiceiurile si traditiile se pastrează cu sfintenie din generatie in generatie. Traditia lemnului este inca actuala si fiecare maramuresean se mandrește cu ea . Cine nu a auzit de bisericile care se inalta falnice spre cer, de vestitele porti maramuresene, de casele taranilor maramureseni cu ferestrele cat palma , acoperite cu dranita, care, inca mai amintesc de traditia si timpul de odinioara.

 

Localizare Hotel Gradina Morii*** – Sighetu Marmatiei, Maramures

Fiind situat pe Strada Mihai Eminescu, in Parcul Gradina Morii, la poalele Dealului Solovan, Hotelul Gradina Morii are o pozitie deosebita, intr-un cadru natural mirific cu vedere spre raul Iza si vedere spre parc si oras. Centrul orasului si Memorialul Victimelor Comunismului se afla la o distanta de 1,5 km, Muzeul Satului Maramuresean se afla la o distanta de 5 km.

 

Conditii Hotel Gradina Morii

Hotelul Gradina Morii este un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei, fiind cel mai nou hotel de lux destinat pentru turismul de agrement sau business din Tara Maramuresului. Arhitectura veche, dotarile moderne, ambientul special, sunt doar cateva motive pentru care oaspetii hotelului isi propun sa revina aici. Restaurantul Hotelului Gradina Morii servește mancaruri romanesti traditionale si din bucataria internationala. Barul ofera o terasa de vara si o gama larga de bauturi alcoolice si non-alcoolice, inclusiv cocktail-uri. De asemenea, este disponibilă o sală de conferințe.

 

Dotari camere

Camerele luminoase si aerisite ale Hotelului Gradina Morii au decor cu influente austriece. Toate camerele includ incalzire, baie privata si uscator de par.

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!