Hotel Golf**** – Les 3 Vallees – Brides Les Bains

Les Trios Vallées, cele trei văi situate în inima Alpilor francezi, e considerată cea mai mare zonă de schi din lume. 318 trasee marcate oferă 600 km de distracție pură. Cu circa 200 de instalații de urcare, toate pârtiile de schi aflate între 1.300 și 3.200 metri pot fi ușor accesibile și în scurt timp. Motivul: Considerabila infrastructură de pârtii și intalații de urcare fac legătura nu numai între marile stațiuni de schi ca și Val Thorens, Les Menuires, Meribel-Mottaret e Courchevel, dar totodată și între micile orașe emergente ca și San Martino, La Tania e Brides les Bains.

 

Descriere hotel

Situat în Alpii Francezi, în zona de ski 3 Vallées, Brides-les-Bains este legat direct de statiunea Méribel, centrul acestei enorme zone de ski, prin telegondola Olympe, care se afla la doar 150 de metri de hotel. Golf Hotel este situat într-o zona liniștită, cu vedere la peisajul spectaculos al ghețarilor Vanoise. Această reședință magnifica, cu decor în stilul anilor 1920, combină farmecul și autenticitatea. In prezent, complet renovat, hotelul oferă confort, spațiu generos și servicii de calitate.

Camere hotel

Dubla Standard: suprafata intre 14 si 18 m2 – baie cu dus sau cada, pat dublu sau 2 paturi twin la cerere. Dubla Superior: suprafata intre 18 si 22 m2 – baie cu dus sau cada, pat dublu sau 2 paturi twin la cerere. Camera Privilege: suprafata intre 22 si 24 m2 – baie cu dus sau cada, pat dublu sau 2 paturi twin la cerere, balcon.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de lift și o parcare privată gratuită. Un lift exterior vă va duce direct pe strada principală a statiunii. Hotelul are 54 de camere confortabile (inclusiv un apartament și junior suite), dotate cu televiziune prin satelit, linie telefonica directa, seif, conexiune Wi-Fi, balcon. Hotelul este specializat în hrana sanatoasa și bucatarii știu sa satisfaca toate gusturile. Meniul, supravegheat de către dieteticieni la Centrul de Nutritie de la Les Thermes de Brides – les – Bains ® , respecta regulile bucatariei dietetice. O dată pe săptămână, un dietetician de la Centrul de Nutritie gătește o masă pentru oaspeții hotelului. Bucătarul-șef , de asemenea, este specializat in gastronomia franceza . Un mic dejun dietetic sau tradițional este servit în camera dvs. sau în restaurant intre orele 7.00 si 10.00 am. Celelalte mese sunt servite în restaurant sau pe terasa, permițând oaspetilor să se bucure de aerul de munte revigorant. Restaurantul este deschis intre orele 12.15-13.30 si 19.15-21.00 în fiecare zi a săptămânii.

Descriere masa

Mic-dejun/Demipensiune/Pensiune completa

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!