Hotel Galli*** – Livigno, Italia

Pe partea însorită a Alpilor Lombardiei, nu departe de St. Moritz, este situată frumoasa staţiune Livigno. În această îndrăgită localitate dedicată sporturilor de iarnă situată la 1816 m altitudine – zăpada este practic garantată, unul din motivele pentru care în Livigno se desfăşoară numeroase competiţii internaţionale – dar este faimoasă mult în afara graniţelor sale şi ca paradis al cumpărăturilor duty-free. Trepalle (1.900-2.250 m) este în Europa aşezarea permanent locuită situată la cea mai mare altitudine. Zilele însorite asigurate de situarea geografică şi frumoasele case de lemn tradiţionale completează tabloul oferit de Livigno.

 

Localizare Hotel Galli*** – Livigno, Italia

Acest hotel este amenajat în stil alpin tradiţional şi se află la numai 400 de metri de teleschiul Carosello 3000. Teleschiul Carosello 3000 urcă până la o altitudine de 2700 de metri. Aici veţi putea profita de o varietate de pârtii de schi, care sunt trasee ideale pentru drumeții și ciclism montan în timpul verii. Hotelul este situat în centrul localităţii Livigno, la câteva minute de mers pe jos de Via Plan.

 

Condiții Hotel Gali

Proprietatea oferă centru de wellness cu sală de fitness și camere cu vedere la valea Livigno. Restaurantul-pizzerie de la Galli serveşte mâncăruri tradiţionale din regiunea Valtellina. Bufetul de mic dejun este oferit într-o sală de mese extinsă.

 

Dotări camere

Unităţile de cazare spaţioase de la Hotelul Galli au un decor alpin clasic. Fiecare are o baie privată, un TV LCD cu canale prin satelit și vedere panoramică. Unele camere includ un balcon.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!