Hotel Ferrari*** – Pinzolo

Pinzolo, o localitate linistita, placuta, situata in Val Rendena, la baza masivelor Dolomiti Brenta, Adamello si Presanella, chiar in inima Parcului National Adamello Brenta, in apropierea statiunii Madonna di Campiglio (15 km distanta) este recomandata in special famililor si celor care cauta liniste, dar totusi odihna activa.
Datorita conexiunii cu Madonna di Campiglio, va recomandam sa efectuati rezervarile din timp!
Orasul se afla la altitudinea de 800 m, aici se afla si statia inferioara a telecabinei cu ajutorul careia se poate urca pana la altitudinea de 2100 m pe Doss del Sabionra si de unde pot fi accesate partiile si celelalte instalatii de transport pe cablu. Cei 20 km de partii, din care 60% sunt dotate cu tunuri de zapada, sunt deservite de 7 instalatii de transport pe cablu moderne, cu o capacitate de 10.000 pers/ora.

 

Descriere hotel

Situat la 500 m de centrul statiunii Pinzolo, si la doar 400 m de Hotel Residence La Locanda.

Camere hotel

Camerele sunt mobilate cu mobilier din lemn de stejar, tipic montan, baie proprie cu duș sau cadă, uscător de păr, telefon cu linie directa, TV, balcon, lenjerie pat inclusa.

Facilitati hotel

Hotel cu 22 camere dispuse pe 3 etaje, lift, receptie, lounge cu tv, restaurant, bar, disco, spatiu depozitare schiuri si clapari, serviciu baby sitting, sala de joaca pentru copii, acces internet, terasa,gradina, parcare privata gratuita.

Descriere masa

Demipensiune

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!