Hotel Cupidon** – Eforie Nord

  • Destinatie:
  • Durata: 5 nopti
  • Pret: De la 183 LEI

EFORIE NORD este a doua mare statiune a litoralului romanesc. Pozitionata la aproximativ 12 kilometri de municipiul Constanta, pe drumul de legatura cu orasul Mangalia, Eforie Nord este o statiune balneara renumita atat in tara, cat si in strainatate. Imbinarea turismului recreativ cu cel de tratament face ca statiunea sa fie deschisa turistilor pe durata intregului an. Bazele de tratament din statiune atrag anual un numar mare de turisti romani si straini, oferindu-le tratamente moderne si cure folosind factorii naturali din zona. Fiind o statiune in continua expansiune, Eforie Nord isi schimba infatisarea de la an la an. Pe langa hotelurile si terasele cu renume din statiune, apar de la un sezon la altul vile sau pensiuni, terase sau restaurante noi, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

 

Situare: la aproximativ 350 m de mare si 100 m de Lacul Techirghiol, in apropierea cinematografului de vara.
Plaja: larga, cu nisip fin si intrare lina în mare.

Dotari generale: P + 3 nivele, 126 camere cu doua paturi, din care jumatate sunt camere cu balcon, centrala termica proprie, parcare contra cost, bar de zi cu terasa. Wirelless gratuit in receptie si pe terasa hotelului.

Dotari camere: camere duble cu pat matrimonial, renovate, cu grup sanitar propriu si dus, pardoseala din gresie, tamplarie PVC cu geam termopan si plasa tantari, centrala termica proprie, tv cablu, frigider, internet wireless, balcon la o parte din camere.
Servicii masa: bonuri valorice, valabile la restaurantele  Panoramic, Donelli, Acapulco, Carmen, Litoral, Dana, Casa dintre Ape, Coralis,Lebada;

Mic dejun: 14 lei/zi; pranz 28 lei/zi; cina 28 lei/zi (la care se adauga comisionul agentiei)

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): intre 0-14 ani (neimpliniti), gratuit la cazare, fara pat suplimentar. Intre 14 – 16 ani (neimpliniti), achita 50% din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat. Peste 16 ani , achita integral un loc de cazare. Se accepta cel mult 2 copii in camera.

Servicii suplimentare: incluse in tarif: TV cablu, frigider, internet wireless in camere, loc de joaca pentru copii exterior, transmiterea mesajelor, trezirea turistilor, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, comenzi taxi,  camera pentru pastrarea bagajelor.

 

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

xxx

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!