Hotel Compagnoni*** – Livigno, Italia

Pe partea însorită a Alpilor Lombardiei, nu departe de St. Moritz, este situată frumoasa staţiune Livigno. În această îndrăgită localitate dedicată sporturilor de iarnă situată la 1816 m altitudine – zăpada este practic garantată, unul din motivele pentru care în Livigno se desfăşoară numeroase competiţii internaţionale – dar este faimoasă mult în afara graniţelor sale şi ca paradis al cumpărăturilor duty-free. Trepalle (1.900-2.250 m) este în Europa aşezarea permanent locuită situată la cea mai mare altitudine. Zilele însorite asigurate de situarea geografică şi frumoasele case de lemn tradiţionale completează tabloul oferit de Livigno.

 

Localizare Hotel Compagnoni*** – Livigno, Italia

Hotel Compagnoni este situat în centrul orașului Livigno, la doar câțiva pași de numeroasele magazine duty-free din oraș. Hotel Compagnoni se află la doar 200 de metri de o școală de schi și de un birou pentru permise de schi. Livigno face parte din zona de schi Valtellina și are numeroase teleschiuri. Acest hotel oferă acces direct la pârtiile de schi.

 

Condiții Hotel Compagnoni

Hotelul oferă parcare gratuită și un centru de wellness cu baie turcească gratuită, saună și duș cu efect de ceață. Oaspeții pot savura în fiecare dimineață un mic dejun continental, iar restaurantul este specializat în preparate specifice zonei din Alpii italieni.

 

Dotări camere

Camerele sunt situate pe 4 etaje și au diferite palete cromatice. Fiecare cameră oferă acces gratuit la internet WiFi și prin cablu, TV LCD și baie privată. Acestea au vedere la piață, la strada principală sau la munte.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!