Hotel Central*** – Paralia Katerini, Grecia

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 200 EURO

Paralia Katerini este cea mai cunoscuta si vizitata statiune din nordul Greciei la circa 75 de km sud de Salonic.Statiunea ofera posbilitati de distractii diverse, incepind cu cele dedicate amatorilor de sport (sporturi nautice, sporturi de plaja, biciclete, ATV etc) pina la cele dedicate amatorilor de distractii nocturne in numeroasele cluburi si discoteci.Nu in ultimul rind statiunea este potrivita doamnelor amatoare de shopping sau gurmanzilor care doresc sa savureze mincarea greceasca in una dintre numeroasele taverne. Statiunea este recomandata tuturor categoriilor de virste si interese Plaja din zona de nord a Paraliei Katerini precum si cea din sudul statiunii este foarte larga, ajungind pina la 100 m latime de nisip fin, in timp ce apa este foarte curata, albastra si potrivita chiar si pentru copii.

 

Localizare Hotel Central*** – Paralia Katerini, Grecia

Hotel Central este situat in centrul statiunii Paralia Katerini, la 50 m de plaja si la aproximativ 7 km ce orasul Katerini.

 

 

Conditii Hotel Central

Hotelul dispune de salon pentru mic dejun, bar si internet corner.

 

Dotari camere

Hotel Central ofera cazare in camere duble ce au in dotare TV, aer conditionat, seif, balcon, frigider si grup sanitar propriu cu dus.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!