Hotel Bradul**** – Poiana Brasov, Romania

  • Destinatie:
  • Durata: 3 nopti
  • Pret: De la 395 EURO

Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri si restaurante. Cazarea este asigurata in buna parte in hoteluri de lux, pensiuni, in vile sau cabane. Aerul pur existent aici, puternic ozonat, lipsit de praf si particule care provoaca alergii, presiunea atmosferica relativ scazuta, si ionizarea intensa, sunt factorii naturali care recomanda statiunea pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator.

 

Localizare Hotel Bradul**** – Poiana Brasov, Romania

Oferind camerele elegante, Ana Hotels Bradul Poiana Brașov, parte din complexul Ana Hotels Sport, este situat la poalele Muntelui Postavaru. Ana Hotels Bradul Poiana Brasov este la doar 2 minute de telecabina Capra Neagra sau de partia de schi Bradul. Masivul Postavaru este renumit pentru traseele sale de drumetii si ciclism montan, iar iarna devine paradisul schiorilor de toate varstele. Orasul Brasov este la doar 15 km.

 

Conditii Hotel Bradul

Zona de wellness spa, situata in Hotelul Sport, include piscina, sauna, cada cu hidromasaj interioara si in aer liber, sala de fitness si zona de relaxare, precum si acces la WiFi. Copiii sunt bineveniti sa se bucure de locurile de joaca in interior si in aer liber, precum si de diverse activitati sportive si de divertisment, in functie de sezon. Micul dejun este disponibil la restaurantul Altitude, intr-un cadru rafinat, cu vedere la intregul complex. Meniul a la carte combina mancaruri locale cu preparate din bucataria internationala. In intreaga proprietate este disponibil accesul gratuit la internet WiFi.

 

Dotari camere

Camerele acestui hotel sunt amenajate cu materiale naturale pretioase, precum lemn de stejar auriu si marmura de Carrara si imbogatite cu texturi catifelate. Camerele includ TV cu ecran plat, podea cu mocheta, minibar si baie privata.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!