Hotel Blue Waves*** – Zakynthos, Grecia

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 450 EURO

Insula Zakynthos este vestita pentru frumusetea plajelor sale largi si nisipoase (din Vassilikos, Laganas, Kalamaki, Tsilivi si Alykes) si pentru broastele testoase Caretta – Caretta, specie protejata de lege. Vegetatia insulei este bogata si verde cu plantatii de maslini, citrice si paduri de pini. Plajele sunt rasfirate pe coasta de nord, sud si est, dar cele mai frumoase si mai intinse se afla in sud, unde s-a dezvoltat un puternic centru turistic. Plaja cu epava unui vapor (Navagio) este o imagine reprezentativa a insulei in toata lumea si unul din punctele turistice cele mai vizitate.

 

Localizare Hotel Blue Waves*** – Zakynthos, Grecia

Hotelul Blue Waves se afla 1 km de strada principala din Laganas, 6 km de Zante Town si port si la 3 km de Aeroportul National din Zakynthos.

 

Conditii Hotel Blue Waves

Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurant de familie (oaspetii hotelului au discount de 10%), seif-uri, parcare, masina de spalat individuala (3 euro), gradina cu flori, rampa si lift pentru persoanele cu dizabilitati.

 

Dotari camere

Hotelul Blue Waves ofera camere duble, triple si apartmente, in total 59 camere, decorate intr-un stil modern, fiecare cu facilitati precum aer conditionat (5 euro/zi), TV, Wifi (3 euro/zi sau 15 euro/saptamana), frigider (10 euro/saptamana), seif (5 euro/saptamana) si uscator de par.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!