Hotel Bernhofer *** Salzburgerland

Regiunea este alcatuita dintr-o retea de partii de 75 km., care este deservita de 28 de instalatii de transport pe cablu. Reteaua de partii se intinde de la Zeller See pana la o altitudine de 2000 m., cu diferente de nivel de 1000 m. Datorita numeroaselor tunuri de zapada, partiile sunt practicabile si in cazul ninsorilor mai reduse. Ghetarul Kitzsteinhorn ofera adevarata libertate carverilor si snowboarderilor. Aici gasim cele mai frumoase partii rosii si albastre, in total 40 km de partii, iar pentru incepatori platoul ghetarului ofera partii special amenajate pentru primele alunecari.

 

Localizare: hotelul se afla in centrul Schuttdorf, la cca 1.5 km de Zell am See, zonele de schi „Schmittenhohe” si „Areitbahn” sunt la numai cateva minute de hotel.

Camere: baie (dus, cada, WC, uscator de par, halat de baie), TV, colt de sufragerie, comoda.

Facilitati: bar, terasa de vara, zona de jocuri cu Nintendo Wii si jocuri de societate, internet wireless gratuit in holul hotelului, depozit schiuri cu uscator de clapari, tenis de masa, inchiriere gratuita de biciclete, parcare gratuita, sauna finlandeza, cabina cu infrarosu, dus-aventura cu jocuri de culoare.

Masa: mic dejun bufet

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!