Hotel Banklialp*** – Engelberg, Elvetia

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 900 EURO

Engelberg este situat in Alpii Elvetieni la cca. 1015 de metri deasupra nivelului marii. Fostul satuc-manastiri a devenit in ziua de azi o statiune de schi foarte indragita, unde conditiile pe partii sunt incredibile. In special Titlis, care are si porecla de “Muntele Superlativelor” este foarte popular printre schiori si printre boarderi cu ai sai 3020 m inaltime. Imaginea statiunii este dominata de cladirile manastirii si hotelurile in stil Art Nouveau.

 

Localizare Hotel Banklialp*** – Engelberg, Elvetia

Fermecătorul hotel de 3 stele Banklialp este situat in zona idilica, la cca. 500 m de centrul statiunii Engelberg. Skibus-ul opreste la cca. 70 m departare si va duce la domeniul schiabil care se afla la in jur de 600 m departare si la instalatia pe cablu Titlis. Alternativ puteti folosi si serviciul de shuttle propriu al hotelului pana la instalatie. O instalatie pentru copii o gasiti la cca. 800 m si o partie de schi fond porneste chiar de la cazare.

 

Conditii Hotel Banklialp

Hotelul primitor va ofera o vedere de vis asupra Klosterdorf si lumea montana inconjuratoare, dispune de o zona de intrare cu receptie, Wi-Fi (inclus), ascensor, sala de masa, restaurant, bar si spatiu pentru echipament. Zona de sauna (16:00 – 19:00) cu baie de aburi cu aroma de eucalipt si sauna poate fi folosita gratuit. Masaje pot fi in schimb comandate contra cost si la cerere. Locuri de parcare va stau la dispozitie gratuit.

 

Dotari camere

Camerele mobilate confortabil dispun de grup sanitar cu dus/WC, TV-cablu, Wi-Fi (inclus), telefon, radio, seif (inclus) precum si balcon sau terasa.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!