Hotel Apartments Intertur Palmanova Bay**** – Mallorca, Spania

  • Destinatie:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: De la 760 EURO

Putine locuri de pe Pamant pot fi descrise ca destinatii de vacanta consacrate, dar insula Mallorca din largul coastelor Spaniei este cu adevarat o lume care exista doar ca un spatiu de relaxare si traire a vietii la maxim. Cu plaje tropicale, care sunt invidiate in restul Europei, Mallorca este una dintre cele mai fierbinti destinatii de vacanta din Europa, Mallorca este pe punctul de a deveni unul dintre cele mai cunoscute locuri de vacanta din lume!

 

Localizare Hotel Apartments Intertur Palmanova Bay**** – Mallorca, Spania

Această proprietate este la 3 minute pe jos fata de plaja. Hotelul este situat pe promontoriul Torrenova, langa Hotelul Hawaii Mallorca, iar locatia sa excelenta din fata marii reprezinta o optiune excelenta pentru un sejur perfect. Locatia hotelului este ideala pentru familii si cupluri deopotriva, aceasta oferind vedere la plaja si la munte.

 

Conditii Hotel Apartments Intertur Palmanova Bay

Acest hotel de apartamente a fost renovat in anul 2005 si este mobilat foarte confortabil. Terasa panoramica are piscine, bar la piscina, vedere la mare si o atmosfera animata. Aceasta reprezintă un loc fermecator, care imbina confortul cu linistea. Oaspetii se pot distra practicand toate tipurile de sporturi acvatice disponibile la plaja sau se pot relaxa admirand apusul de soare.

 

 

Nota:

Tarifele depind de disponibilitate in momentul rezervarii.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

>> CLICK AICI<< pentru contact!

 

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!