Hotel Alpenrose*** – Val di Fassa

Val di Fassa, “valea vrajitoarelor” situata in inima muntilor Dolomiti, se afla la granitele regiunii Bolzano (Alto Adige) si a regiunii Belluno (Veneto). Este legata de regiunea de schi Val di Fiemme la sud, cu circuitul Sella Ronda la nord prin pasul Sella si cu regiunea 3 Valli la est, prin pasul San Pellegrino.
Centrele de schi sunt legate intre ele prin skibus, gratuit cu skipass, functionand din decembrie pana la sfarsitul sezonului.
Ofera in total 120 km de partii, deservite de 57 instalatii de cablu. Partiile satisfac exigentele oricarui schior, de la incepatori pana la avansati. 90%, 110 km din partii pot fi acoperite cu zapada artificiala. Regiunea face parte si din circuitul Dolomiti Superski. Un singur skipass pentru 12 regiuni de schi, 1220 km de partii schiabile, 460 instalatii de cablu!

 

Descriere hotel

Hotelul este situat in centrul statiunii Val di Fassa, la 3 km de partiile Campitello di Fassa si Canazei, care asigura legatura cu regiunea de ski Sella Ronda-Superski Dolomiti, la 1 km de Catinaccio (partiile Fassa-Carezza). In fata hotelului este o statie de skibus gratuita.

Camere hotel

Camere cu baie proprie, uscator de par, telefon, televizor, seif

Facilitati hotel

Hotel construit recent cu lift, camera jocuri, restaurant, bar, sauna, baie turceasca, piscina (din 2008) si parcare privata.

 

Show Buttons
Hide Buttons

Aboneaza-te la NEWSLETTER!
si afla PRIMUL
CELE MAI BUNE
oferte de vacanta!